El Team Calella Triathlon marxa de Calella

El club deixarà de ser una entitat esportiva calellenca per passar a ser de Pineda de Mar.

Fa uns dies el Team Calella Triathlon va celebrar una assamblea en que es va tractar el canvi de localitat i modificació del nom a “Team TriRelay”. L’assamblea, amb la participació de 60 persones, va votar-ho quasibé per unanimitat.

De fet, el Team Calella Triathlon feia temps que ja entrenava a la piscina municipal de Can Xaubet ja que les instal·lacions de la piscina municipal de Calella estan molt saturades i els horaris d’entrenament no eren compatibles amb les seves necessitats. Cada mes, però, havien de pagar fins a 1000€ per utilitzar-les.

L’Ajuntament de Pineda ha fet una modificació en les ordenances municipals per la qual les entitats esportives pinedenques que practiquin i necessitin fer entrenaments de natació poden utilitzar les instal·lacions esportives municipals de forma gratuïta, i, per tant, el cost d’us d’un carril de la piscina pública en hores determinades per les entitats esportives de Pineda reduïa els costos dels entrenaments al club calellenc si es trasllada a Pineda. Aquest és el principal motiu que ha motivat el canvi.

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha informat a Ràdio Calella Televisió que

El club ja fa temps que manté relacions amb l’Ajuntament de Pineda. El TriRelay, la prova estrella anual que realitza el club, s’ha anat celebrant a Pineda perquè no s’ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de Calella al no obtenir permisos per realitzar-la a la ciutat.

El canvi de localitat del Team Calella Triathlon també comporta un canvi de nom del club esportiu, la opció proposada en l’última assemblea general és Team TriRelay.

El club confia en mantenir bona sintonia amb l’Ajuntament de Calella per a poder utilitzar les instal·lacions esportives municipals de la Muntanyeta on hi ha les pistes d’atletisme.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Josep Basart Pinatel·li ha dit:

    Lamentar que una entitat esportiva hagi de marxar de Calella per poder fer realitat les seves necessitats esportives. Els hi desitjo sort i, a la vegada, demano que l’Ajuntament de Calella faci una autocrítica del perquè ha passat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *