L’Associació de Dones de Calella organitza un taller sobre xarxes socials per gent gran

Foto: @Quijote
Foto: @Quijote

La Biblioteca Can Salvador de la Plaça acull demà el taller “Facebook al teu mòbil”, un conjunt de dues sessions dirigit a gent de més de 55 anys amb l’objectiu de fer un primer tast de les xarxes socials a través del mòbil.

El taller està organitzat per l’Associació de Dones de Calella. La seva presidenta, Esther Tomàs, ha explicat què hi faran els participants.

“La idea és aprendre, en un principi, a descarregar l’aplicació, que de vegades molta gent no sap ni descarregar, no només l’aplicació del Facebook, sinó potser també altres aplicacions. I després com crear el compte, el perfil, informar de la privacitat, si vols intentar buscar amics, parlar amb amics, és una eina bastant important, doncs aprendre a fer-la servir”

El taller consta de dues sessions, la primera serà demà, de 16:30 h a 18:30 h, i la segona serà dimarts que ve. Està adreçat a homes i dones de més de 55 anys, Tomàs n’ha explicat els motius.

“Està adreçat a la gent a partir de 55 anys, que potser és la gent que més dificultat té per entendre com funcionen els mòbils, totes les aplicacions que tenen, el fruit que pots treure del mòbil. La gent a partir dels 55 anys que potser tenen més limitacions, [el taller] està adreçat a aquesta gent”

El curs estarà impartit per membres de la Fundació Pere Tarrés. Per inscriure’s es pot trucar a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, al 93 769 03 86, o apuntar-se personalment. També es pot trucar a l’Associació de Dones de Calella, al 637 21 90 55.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la presidenta de l’Associació de Dones de Calella, Esther Tomàs.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat