El Team Calella Triathlon valora el possible canvi de data de l’IM

El Team Calella Triatlhon participarà amb una quinzena de triatletes a l’Ironman Barcelona de l’octubre. El seu president, Joan Carles Castellà, ha valorat a Ràdio Calella Televisió la possibilitat que es canviï la data al dissabte 30 de setembre.

Segons Castellà, a priori no ha de suposar molt de trasbals a nivell general perquè la majoria de participants són estrangers, tot i que sempre acaba tenint repercussió: “No sembla que a priori avançar la prova 24 hores pugui representar molt de trasbals, estem parlant de la prova llarga, i molts dels participants són de fora, segur que han planificat la seva participació amb temps. Però vaja, segur que alguna afectació hi haurà”.

Joan Carles Castellà considera que potser sí que hi ha més repercussió a nivell més particular, per al triatleta pot suposar problemes amb el chek-in. Si s’avança la prova 24 hores, vol dir que aquest s’haurà de fer el divendres, un dia laborable: “Hi ha molta feina prèvia, hi ha petits detalls, o grans detalls, com el chek-in, que és quan el triatleta deixa les seves coses, la bici el dia abans al seu lloc, a boxes. Això obligaria a fer-lo en un dia feiner, per alguns participants seria un incoveniment, una certa incomoditat”.

Segons Castellà, la quinzena de triatletes del Team Calella que participaran a l’IM ja han expressat la seva preocupació davant la possibilitat que no puguin anar a votar si es fa la prova el dia 1 d’octubre.

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Joan Carles Castellà.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *