Més trens uniran Calella amb Portbou i Barcelona aquest estiu

Entre el 12 de juny i el 15 de setembre, sis trens de la línia R1 amplien el seu recorregut d’Arenys de Mar a Calella, i durant els caps de setmana i festius, la línia RG1 amplia amb sis noves freqüències la connexió entre Portbou i el Maresme.

Renfe incrementa la seva oferta a les línies R1 i RG1 durant l’estiu. És la línia que passa per Calella i que uneix la ciutat amb Barcelona i Girona, per atendre l’augment de la demanda durant els mesos d’estiu que es produeix en aquestes línies.

Fins el dia 17 de setembre la línia RG1 (Mataró – Portbou per Girona) amplia el seu servei amb sis freqüències, tres per sentit, durant tots els caps de setmana i festius. Això millorarà les connexions entre la costa del Maresme i les comarques gironines.

Per altra banda, a la línia del Maresme, fins el 15 de setembre es reforça el número de freqüències de dilluns a divendres de la línia R1 (Molins de Rei-Maçanet-Massanes per Mataró) que connecten amb Calella, Sant Pol de Mar i Canet de Mar ampliant el recorregut de tres trens per sentit des de l’estació d’Arenys de Mar fins a Calella, millorant les connexions amb la resta d’estacions del Maresme i alhora amb la ciutat de Barcelona.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *