La previsió de pluja obliga a canviar la data del Mercat Solidari de Segona Mà

Imatge d'arxiu

El Mercat Solidari de Segona Mà tindrà lloc el pròxim dissabte 21 d’abril. La previsió de pluja que s’espera per demà han obligat als responsables a canviar-ne la data per garantir que es pugui celebrar.

Ho ha explicat la presidenta de l’Associació Cívica Capaspre, Maria Antònia Pujol.

Farem un canvi perquè sembla ser que tenim totes les probabilitats de que demà ens plogui, i com que ja teníem previst que en cas de pluja canviaríem el dia, ho deixaríem pel dissabte dia 21. Tot continua exactament igual, només hi ha el canvi de dia.

Pujol es mostra satisfeta amb la resposta dels calellencs a la crida a donar objectes que es puguin vendre al Mercat. Ha indicat que encara se’n poden donar.

Fins al dia d’avui, hi ha hagut bona resposta. Si algú ve, perquè sempre hi ha algun despistadet d’última hora, serà benvingut.

L’entitat disposa de tres punts de recollida d’objectes: Taller Martí (Indústria, 123), Assegurances Massuet (Amadeu, 86) i Arreclat i planxat (Moragas, 72).

Els objectes es vendran a preus que van de l’euro als 5 euros. Els diners que es recullin es destinaran a la Fundació Hàbitat Solidari, l’entitat que garanteix habitatge assequible a persones en situació de vulnerabilitat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *