El testament del Rei Carnestoltes reparteix l’herència

Ha estat la colla de diables dels Udols de Foc els que han organitzat l’enterrament de la Sardina, la crema de les despulles de Carnestoltes i la lectura de l’herència que deixa per Calella el rei dels pocasoltes. Si voleu saber què hi diu, mireu-vos el vídeo.

viduesentrerrament_de_la_sardinaLa cercavila ha sortit de la Plaça Catalunya i ha arribat fins a la Plaça de l’església on s’estaven preparant les sardines.

Per acomiadar-se, el rei Carnesoltes va deixar escrit el seu testament, on va fer una repassada irònica a l’actualitat internacional i local, tractant de la delicada situació en què es troba el Barça a la competició continental, la crisi dels refugiats o la nova política nordamericana liderada per Trump. Va llegir-lo el seu notari, i en clau local va referir-se al tancament temporal del MUTUR o els pròxims esdeveniments que tindran lloc a la ciutat.

Enguany s’han repartit premis a les vídues desconsolades que han participat a la rua i, en acabar, totes les vídues s’han fet una foto dalt de l’escenari amb el notari.

A continuació podeu recuperar íntegrament la lectura del testament del rei Carnestoltes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *