L’escola de música Can Llobet vol crear una big band

La directora de l’escola de música Can Llobet ha avançat als micròfons de Ràdio Calella TV que la banda de música que tocarà per Setmana Santa preten ser l’embrió d’una futura big band de la ciutat. També estaria oberta a músics externs a l’escola de música i d’altres poblacions.

Ho ha explicat Lourdes Bartrolí avui al seu pas pel programa La Ciutat.

Que sigui un embrió, que sigui l’excusa per crear una banda a l’escola. Banda o big band. O sigui que puguis tenir diferents opcions de repertori i per tant, ara, a partir d’aquesta experiència, el tema és seguir engrescant als que s’hi han apuntat i seguir engrescant a altres que vulguin formar part. Des d’aquí ho obro a que no siguin només alumnes de l’escola, sinó que poden ser d’altres poblacions que puguem formar aquesta banda o big band de l’escola de música de Calella però que no és tancada exclusivament als alumnes nostres.

L’escola de música posarà la banda sonora a un dels passos de la processó. Serà la posada en escena de la banda, que posteriorment es convertirà en la big band. Bartrolí ha indicat les dificultats amb les que es van trobar quan li van plantejar formar part de la Setmana Santa.

Se’m va demanar que faltava música en un dels passos de la processó que perquè l’escola de música no fèiem alguna cosa. D’acord, ganes sí, però això vol dir: com ho montes, a qui apuntes, per tant, tornem a fer un altre projecte de gestió. La idea és bona però hem de buscar quins alumnes podríem fer-ho, quin professor podria dirigir-ho i per tant, vinga a gestionar tot això i al final hem creat una banda que som uns 15 i se sent moltíssim. Sortirem el dia 30 i farem tres o quatre temes que són típics de Setmana Santa.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la directora de l’escola de música Can Llobet, Lourdes Bartrolí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *