El Freta ofereix una xerrada per aprendre a detectar aviat transtorns en infants

Fulleto_Xerrada_Escola_Freta_V3_1_1_

Demà al vespre, a dos quarts de vuit, es fa una xerrada informativa a l’Escola Freta dirigida a pares d’alumnes sobre els principals problemes neurocognitius, optomètrics i psicològics que poden afectar el desenvolupament d’una bona escolaritat i un bon aprenentatge.

A la primera part de la xerrada intervindrà la doctora Cristina Serra, neuropediatra de Sant Joan de Déu i de la Creu Groga, especialista en dificultats del Neuro desenvolupament. S’explicaran els signes d’alarma del dèficit d’atenció i hiperactivitat, la dislèxia, la discalcúlia i el transtorn específic del llenguatge.

A la segona part hi intervindrà el llicenciat Xavier Costa, psicòleg especialista en dificultats atencionals, de l’aprenentatge i de la conducta. És professor associat en pràctiques del Màster de Psicologia general sanitària de la Universitat Oberta de Catalunya. Explicarà el transtorn per dèficit d’atenció i problemes d’aprenentatge a l’aula.

Encara hi haurà una tercera part de la xerrada on hi intervindrà la doctora Pilar Rojo, doctora en enginyeria i professora a la Universitat d’Òptica de Terrassa. Té un màster en optometria i Ciències de la Visió, especialista en Teràpia Visual a la Creu Groga. Parlarà de la intervenció de l’optometrista en problemes d’aprenentatge.

La xerrada és oberta a tothom i està patrocinada pel Centre Mèdic Creu Groga i amb la col·laboració de l’Ampa de l’Escola Freta.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Xavier Costa, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat