El tinent d’alcaldia de Seguretat llança un missatge de tranquil·litat

Imatge d'arxiu

El tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Torrent, ha recordat avui al Bon Dia que des de fa aproximadament 2 anys s’està en estat d’alerta 4 i que això implica molta feina en matèria de prevenció i control per evitar qualsevol ensurt.

Albert Torrent ha dit però que molta d’aquesta feina ha de passar desapercebuda per la ciutadania. Tot i que no es pot garantir al 100 per cent la seguretat, sí que llança un missatge de tranquil·litat.

El tinent d’alcaldia de Seguretat ha posat d’exemple els grans esdeveniments que impliquen l’arribada i el moviment de molta gent per a la ciutat. Davant d’aquest cas, hi ha estrictes mesures de seguretat, com per exemple, a l’Ironman.

Recordem que el passat divendres, i arran dels atemptats de Niça, el departament d’Interior de la Generalitat va anunciar un reforçament de la seguretat a les poblacions turístiques.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. carmen ha dit:

    Ayer Dominga 17 julio en la estación de San hubo una alerta , a las 23 hora un tren procedente de Francia iba una mochila suelta y los agentes de la policía desalojaron toda la estacón de san , afortunadamente todo quedo en un susto pero los extranjeros que estaban allí en estos momentos y ver la gente corriendo y la policía hablando !!! Que desalojaran la estación y ellos no entendían el idioma fue muy fuerte , la gente corría sin entender lo que pasaba.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *