Acaba el Calella Festival de cinema

Per finalitzar aquesta secció de llargmetratges han escollit: The park bench, Darrera la porta i, Zombies Party.

El darrer dia del Calella Festival de cinema començarà amb la Secció oficial de llargmetratges Low Cost. Ho farà amb dues pel·lícules gratuïtes a la Sala Mozart.
A les 4 de la tarda es projectarà The park bench, una història que ens situa quan a l’Emily, una bibliotecària, l’assignen com a professora auxiliar a Mateo, un estudiant universitari en literatura americana, no es porten molt bé, però quan la discussió gira des dels clàssics fins a les confessions, les coses es compliquen i es veuen obligats a prendre decisions que poden canviar les seves vides per sempre.
I a les 6 es mostrarà, Darrera la porta, que parla de La Sara viu sola amb el seu pare de 80 anys, un exmilitar retirat. La jove, que treballa de cuinera en un restaurant de mala mort, és maltractada psicològicament pel pare fins que arriba un inquilí que s’enamora d’ella.
Aquest darrer film comptarà amb la presència de membres de l’equip.

La darrera pel·lícula del Beach Festival serà Zombies Party. A les 10 de la nit al Xiringuito 9, i de manera gratuïta.
Una comèdia romàntica… amb zombis. La vida de Shaun està en un carrer sense sortida, es passa la vida en la taverna local amb el seu íntim amic Ed, discuteix amb la seva mare i descuida a la seva núvia, Liz. Quan Liz el deixa plantat, Shaun decideix, finalment, posar la seva vida en ordre, ha de reconquistar el cor de la seva núvia, millorar les relacions amb la seva mare i enfrontar-se a les responsabilitats d’un adult. Però, per desgràcia, els morts estan tornant a la vida, i tracten de devorar als vius, així que Shaun haurà d’enfrontar-se a un problema més, armat amb un pal de cricket i una pala, emprèn una guerra contra una horda de zombis per rescatar a la seva mare, a la seva núvia i fins i tot, encara que a contracor, al seu padrastre, portant-los a tots al lloc més segur i protegit.

Tot seguit tindrà lloc la Festa de Cloenda del Festival Zombie Party, on es realitzarà un concurs de disfresses Zombie.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *