El tram de la C-32 de Calella a Palafolls, entre els trams amb menys risc d’accidents de Catalunya

maresme_mobilitat_autopista

El RACC ha fet públic aquest dijous un informe anual on s’avalua la sinistralitat a la xarxa viària interurbana catalana. Aquest informe, fet amb la metodologia EuroRAP, conclou que el 33% d’aquesta xarxa, és a dir, un terç, son trams amb un risc alt i molt alt.

Pel que fa a la nostra comarca, el tram de 12,4km de l’autopista C-32 que va de de Calella i fins a Palafolls, és un dels trams amb un risc d’accidentalitat molt baix.

D’altra banda, entre els trams amb més risc de patir un accident, trobem la carretera B-682 i la GI-682, que va de Malgrat de Mar a Lloret, on la possibilitat de patir un accident en aquest tram de 10,4km és alt.

Però si ens fixem a la concentració d’accidents i no a la probabilitat, trobem la C-58, que també és on hi han més accidents de moto. La segueixen la C-31, en els trams del sud i el nord de Barcelona. Per darrere hi trobem el tram de l‘N-II entre Montgat i Mataró, un tram, on va morir Jaume Batlle, exalcalde de Premià de Mar, l’any 2007 a causa d’un accident de moto.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat