EL TSJC desestima el recurs del pederasta de Calella

TSJC

El TSJC ha confirmat la pena de 18 anys i 6 mesos de presó per al calellenc, de 68 anys, a qui l’Audiència Provincial de Barcelona va condemnar per haver abusat sexualment de tres menors i haver-ne prostituït dos més, i també per possessió de pornografia infantil. La Sala d’Apel·lacions Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha resolt desestimar el recurs que va presentar J.A.M, que està empresonat des del 23 d’agost del 2016. Els fets pels quals se’l va condemnar van tenir lloc entre els anys 2012 i 2016.

Segons van explicar les víctimes, d’edats compreses entre els 12 i els 16 anys, els abusos sexuals es produïen a casa del condemnat, a la qual hi acudien per consumir substàncies estupefaents o beure alcohol. Ara, les haurà d’indemnitzar amb quantitats que oscil·len entre els 14.000 i els 20.000 euros.

La decisió de l’Audiència Provincial de Barcelona –confirmada ara pel TSJC– tenia en compte la “gran reiteració de relacions sexuals mantingudes per l’acusat amb els menors”. També el fet que accedissin pel “desig de disposar de diners propis”. El cas va sortir a la llum arran de les denúncies d’una veïna del domicili de l’home, que va alertar els Mossos de l’entrada i sortida de menors amb qui, en principi, no hi tenien cap vincle. L’Ajuntament de Calella es va presentar en el judici per exercir l’acusació popular.

El 1986, J.A.M. ja va ser condemnat per abusos desonhonestos a una pena de tres anys de presó.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat