La Junta de Gent del Barri de Pequín fa un crida per aconseguir un relleu al capdavant de l’ associació

El secretari de l’entitat, Josep Antoni Piqueras, ha aprofitat una entrevista al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV per demanar que els joves de l’entitat es facin càrrec agafin el testimoni després de 30 anys de lideratge.
Piqueras recorda que si ningú se’n vol fer càrrec, el 31 de desembre, hauran de tancar.

Calen almenys tres persones per ocupar els llocs de president, secretari i tresorer. Ja fa dos anys que avisen que no poden continuar a aquest ritme perquè s’ han fet grans i estan cansats i ha arribat el moment de deixar pas a noves generacions.

Portem ja 30 anys, 30 anys que vam començar que no comptàvem amb res. La primera festa que vam organitzar va ser la del bolet, el 1989 i participàvem amb els nostres diners per poder fer la festa, econòmicament sufragàvem nosaltres. I ara que tenim un patrimoni i que tenim un local social perquè la gent de Pequín pugui ser-hi, nosaltres ja portem anys dient que volem un relleu però no hi ha forma

El secretari de l’entitat recorda que el passat 27 de gener ja ho van deixar clar a l’assemblea que plegaven i van posar la data límit del 31 de desembre d’enguany. Tot i això, ningú s’ ha mostrat interessat a ocupar el seu lloc i tirar endavant l’entitat. Diu el secretari de l’associació que calen persones que vulguin treballar pel bé comú i que ja no hi ha el mateix esperit de sacrifici que fa uns anys.
Piqueras diu que els responsables de la junta actual estan disposat a ajudar en tot el que calgui i assessorar-los en aquest relleu.

Hem donat de termini fins el 31 de desembre. La intenció era que sortís algú i que nosaltres durant aquest any estaríem junts amb ells per donar-los assessorament per ajudar-los perquè veiessin com funciona cadascuna de les festes si les volen continuar perquè aquells que ens vulgui substituir ells ja sabran què organitzen o deixen d’organitzar

Si les activitats de l’entitat no continuen, tampoc podran mantenir el lloguer del local que es paga amb els diners que s’aconsegueixen amb el que fan.
Actualment, Gent del Barri de Pequín compta amb uns 190 socis, alguns són joves, però hi ha un gruix important de persones de més vuitanta anys. Alguns d’ells, han convertit el local de l’entitat en un lloc de trobada per fer la seva vida social.

Podeu veure l’entrevista que li hem fet a Josep Antoni Piqueras aquí :

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.