El turista nacional aposta cada vegada més per visitar el Maresme

Platja de Calella, la setmana passada
Platja de Calella, la setmana passada

El Maresme és la comarca, juntament amb el Barcelonès, on es concentra major activitat turística. Així es desprèn de les dades del «Perfil del turista 2016» que elabora LABturisme de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb el Consorci de Turisme del Maresme.

Durant l’any 2016 es va incrementar un 3,7 per cent el visitant nacional. D’aquests, els residents a la província de Barcelona són els que aposten més per passar les seves vacances a la comarca ja que representen el 69 per cent del total de turistes nacionals. El gironí representa el 2,5 per cent; el lleidatà el 2,4 per cent i el tarragoní l’1,5 per cent. Tot i aquestes xifres, al Maresme continua tenint un pes molt important el turisme internacional. El 60 per cent dels turistes provenen d’altres països com ara del Regne Unit, de França i dels Països Baixos, entre altres.

Els madrilenys són els que durant el 2016 més s’han interessat més per venir al Maresme a passar les seves vacances ja que s’ha produït un increment passant del 2,5 per cent al 6,2. Li segueixen els turistes de Biscaia, Saragossa, València i Màlaga.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat