Les llegendes del Girona i del Barça recapten 30.000 euros per a la Fundació Miquel Valls

unzué 2

Entre els diners de la venda d’entrades i aportacions, el partit del Trofeu Costa Brava entre les Llegendes del Girona i el Barça Legends va recaptar 30.000 euros per a la Fundació Miquel Valls de lluita contra l’esclerosi lateral amiotròfica (ELA). L’enfrontament va tenir lloc aquest diumenge a Montilivi, amb la presència dels presidents dels dos clubs i del president de la Generalitat, Pere Aragonès, que van fer costat a Juan Carlos Unzué, afectat d’ELA i ambaixador de la causa solidària.

L’exporter del Barça i el Girona és gran ambaixador de la lluita contra l’ELA i de la Fundació Miquel Valls, amb seu a Calella, que dona suport a les persones afectades per aquesta malaltia neurodegenerativa que hores d’ara no té cura. Juan Carlos Unzué explicava que el seu propòsit és contribuir a millorar la qualitat de vida dels malalts.

Tot el que recaptem anirà a la Fundació Miquel Valls, que és la que ens cuida, que fan una feina fantàstica i tenen tota la meva confiança. Espero que amb aquests diners facilitem una vida digna per a totes les persones afectades. Està clar que els recursos econòmics són necessaris, però no és material. És també molt important sentir-nos acompanyats.

El Trofeu Costa Brava organitzat pel Girona FC es va disputar ahir diumenge a l’estadi de Motilivi i va acabar amb victòria dels locals, per 2 gols a 0, davant del Barça Legends. Hi van jugar nombrosos antics companys del porter navarrès, com és el cas de Jesús Mariano Angoy, Miquel Àngel Nadal, Rafa Márquez, Gaizka Mendieta, Guillermo Amor, el santpolenc Lluís Carreras, o Javier Saviola. Per part de les llegendes del Girona FC, noms mítics de la història del club com els de Jandro, Migue, Matamala o Jose.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *