Avui comença el Cicle Gaudí

el-rey-tuerto-2

La Sala Mozart estrena la nova temporada de cinema, on a més de la projecció de cinc pel·lícules de cinema català tambe es farà el CineClub de Foto-Film Calella.

La primera projecció és avui a les 9 del vespre. Es podrà veure “El rei borni“, la pel·lícula que explica la història d’un policia antiavalots que ha rebentat l’ull d’un manifestant amb una pilota de goma. La casualitat provoca que aquest manifestant, l’Ignasi, es presenti una nit a casa seva. Així comença una comèdia àcida i molt negra sobre la fragilitat, les conviccions, la naturalesa dels rols socials i la recerca de la veritat.

Dos dels protagonistes del film, Miki Esparbé i Ruth Llopis, seran presents a la projecció. L’entrada té un preu de 4,50 € (3 € si es disposa de Carnet Jove, 2×1 amb la targeta Club Vanguardia) i es podrà adquirir avui mateix a la Sala Mozart.

Aquesta és la falca promocional de Cicle Gaudí de Cinema català:

Aquesta temporada, la Sala Mozart acollirà també les pel·lícules “Les combatents“, “The farewell party“, “The theory of everything” i “The Grand Budapest Hotel“, dins el Cine-Club que organitza Foto-Film. I pel que fa al Cicle Gaudí, les altres projeccions són “Cerca de tu casa“, “La propera pell“, “100 metros” i “Ebre, el bressol de la batalla“.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat