Els accidents laborals baixen al Maresme

La reducció de l’activitat com a conseqüència de l’impacte de la pandèmia s’ha fet notar en les dades de sinistralitat laboral, que aquest primer trimestre del 2021 continuen a la baixa. Els accidents a la feina han registrat un lleuger descens tant en termes interanuals –del 0,25%– com respecte finals del 2020 –del 0,54%–. De l’informe que elabora l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme se’n desprèn una altra dada significativa: augmenten els accidents entre les dones.

La sinistralitat laboral entre el col·lectiu de dones ha augmentat el 26% respecte les dades del mateix període del 2020. En total, 309 sinistres, que queden lluny dels 559 que van patir homes.

Dels 868 sinistres que s’han produït entre els mesos de gener i març d’aquest any, cap ha tingut conseqüències mortals. Gairebé el 99% van tenir un pronòstic lleu.

Pel que fa als sectors, l’informe indica que només hi ha hagut un augment en els serveis (+2,23 interanual), que aglutina el 63,25% dels accidents. Li segueix el l’industrial (17,97%), la construcció (16,94%) i el sector primari (1,84%).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *