Només dos pacients ingressats per Covid a l’Hospital de Calella

Les darreres dades de la incidència Covid als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva confirmen la clara tendència a la baixa dels casos positius per coronavirus a l’Hospital de Calella. Segons ha informat l’ens sanitari, només hi ha dos pacients ingressats per la malaltia. En els darrers dies s’han donat quatre altes, s’ha produït un nou ingrés i no s’ha registrat cap defunció. A hores d’ara també hi ha dos professionals en aïllament per ser contactes estrets de positiu.

La situació epidemiològica també millora a Calella. Segons les últimes dades del grup de recerca BIOCOM-SC de la UPC, el risc de rebrot es troba en els 90,4 punts, en un nivell mitjà; i la taxa de reproducció és de 0,86, això vol dir que ja no està en fase expansiva.

En els últims set dies s’han diagnosticat 9 casos, que deixa l’acumulat quinzenal en 20. La incidència acumulada per cada 100.000 habitants és de 104,88.

Des de l’ens sanitari recorden que tot i la millora de les dades cal no abaixar la guàrdia i continuar amb les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, distància, rentat freqüent de mans i ventilació.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *