Els calellencs ja poden liquidar els impostos de la Generalitat a l’Agència Tributària de Catalunya situada a Mataró

Seu de l'ATC a Mataró, font: La Vanguardia

Coincidint amb la posada en marxa aquest dilluns de l’Agència Tributària de Catalunya, aquesta setmana han tancat portes les dues oficines liquidadores que hi havia a la comarca, la de Pineda de Mar i la d’Arenys de Mar. Ara les gestions per liquidar els impostos de la Generalitat s’hauran de fer a Mataró.

Eren les oficines més properes per als calellencs a l’hora de liquidar els impostos de la Generalitat com el de Transmissions i Actes Jurídics Documentats i l’Impost de Successions i Donacions. Els treballadors d’aquestes dues oficines s’han integrat a la delegació del Maresme de l’Agència Tributària de Catalunya, a Mataró.

L’Agència Tributària de Catalunya recaptarà els tributs i impostos cedits i ho farà sense intermediaris, segons fonts del Govern català. L’oficina de Mataró té 21 treballadors. La hisenda catalana comença a fer funcions que fins ara realitzava l’administració central o empreses subcontractades. A més de recaptar i gestionar els impostos propis i cedits, també farà la recaptació executiva d’alguns ajuntaments i empreses públiques. En un futur l’ATC podrà recaptar impostos com l’IVA o l’IRPF, segons fonts del Govern de la Generalitat.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Maria lluisa ha dit:

    Els q som grans ens o poseu una mica dificil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *