Tot a punt per començar els actes per la Marató de TV3

calella_marato

Falta menys d’un mes per la Marató de TV3 i aquí a Calella està tot lligat i a punt per celebrar-la i contribuir a fer més gran el ja familiar marcador de la recaptació, aquesta edició dedicada a la investigació científica sobre les malalties infeccioses.

Calella amb la Marató, la plataforma que aglutina entitats i particulars que s’uneixen per organitzar activitats solidàries, ha tancat el programa d’aquest any que començarà en un no res, el dissabte 2 de desembre amb uns tallers infantils a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Un dels organitzadors de Calella amb la Marató, Miquel Martí, ha comentat algunes de les iniciatives que tindran lloc a la ciutat.

“Hi ha tres o quatre activitats individuals determinades amb el dia 17. Hi ha moltes entitats i associacions que col·laborem fent coses, però n’hi ha d’altres com el teatre solidari amb la seva obra Annie, la trobada de vehicles clàssics, la conferència, una Marató de Country que organitzen els nois del country que estaven abans aquí Calella… Són activitats que totes ajuden, totes van aportant el seu granet de sorra perquè al final de tot es recapti el màxim possible”

El dijous 14 de desembre es debatran les malalties infeccioses en una taula rodona a la Cooperativa l’Amistat, de la qual encara no se sap el ponent convidat. Com cada any, també, es farà el Sopar per la Marató a l’Hotel Santa Mònica. Serà el dissabte 16 de desembre i tindrà un preu de 17€.

El dia de La Marató, el 17 de desembre, es faran diversos actes durant tot el dia per part de diverses entitats i associacions de la ciutat. L’objectiu serà, tal com assegura Miquel Martí, recaptar el màxim de diners possible per col·laborar en aquesta causa solidària.

“Va començar una mica involuntàriament embolicant als companys. Ara emboliques a la Plaça Catalunya, ara emboliques a l’Associació de Comerciants i gràcies a això hem aconseguit fer moltes entitats. El més maco és que estem treballant tots per Calella per la Marató i alhora de fer el resultat tot ajuda, siguin 5 euros, siguin 10 o en siguin 1.000, evidentment que tot ajuda. Però és molt maco que quan arriba el dia final de la Marató i podem fer pública la recaptació que hem fet, quan parles de 17.000, 18.000 i 20.000 euros com hem fet, és una cosa que omple”

L’any passat, Calella per la Marató va aconseguir una recaptació rècord, 20.003,90 euros, en una edició dedicada a l’ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a un dels organitzadors de Calella amb la Marató, Miquel Martí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *