Els nedadors calellencs Mar Puigvert i Marc Pou s’han classificat pels campionats d’Espanya infantil de Màlaga

(Foto: CN Calella)

Els joves han aconseguit el passi aquest cap de setmana al campionat de Catalunya infantil que s’ha disputat a les instal·lacions del Club Natació Lleida. El Club Natació Calella hi ha participat amb un total de 10 nedadors.

Mar Puigvert va obtenir el passi als campionats d’Espanya en la prova dels 1.500 metres amb un temps de 18 minuts 40 segons i 26 centèssimes. Va ser tercera i medalla de bronze. El seu company d’equip Marc Pou va aconseguir la sisena posició amb un temps de 17 minuts, 22 segons i 48 centèssimes.

Per equips, en categoria masculina el Club Natació Calella ha aconseguit la dinovena posició amb un total de 342 punts. El Club Natació Sabadell es va proclamar campió de Catalunya. En categoria femenina, les campiones van ser el Club Natació Sant Andreu i les calellenques van acupar la catorzena posició final.