Els calellencs reten homenatge als seus difunts

Cementiri_Nou

Els calellencs visiten avui dimecres, diada de Tots Sants, els dos cementiris de la ciutat per retre homenatge als seus éssers estimats que ja no hi són. Tot i que avui és el dia central, els darrers dies ja s’ha vist moviment de familiars per preparar les tombes per el dia d’avui.

Cementiri_VellEl record als difunts es visualitza per aquestes dates amb les tombes i nínxols plenes de flors, ja siguin naturals o bé artificials. La visita als cementiris es converteix per Tots Sants en un ritual que serveix també de retrobament familiar i social per a moltes persones.

L’increment de l’afluència als cementiris s’incrementa de manera considerable, i l’Ajuntament amplia l’horari d’obertura per tal que tothom pugui trobar l’horari adequat per visitar els seus difunts i complir un any més amb la tradició.

Horari especial fins dijous dia 2

L’horari de visita dels dos cementiris fins demà dijous és de les 9h a 18h. A partir de llavors, recuperaran l’horari només de tarda, és a dir, de les 15h a les 17h en el cas del Cementiri Vell; i de 15:15h a 17h pel que fa al Cementiri Pins de la Creu.

Demà, a partir de les 11h a la capella del Cementiri Vell, se celebrarà la tradicional Missa dels Difunts.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat