Els calellencs són els que més visites es programen a través del web de la Corporació de Salut

CITA_PRÈVIA

240 de cada mil habitants de Calella concerta visites amb el seu metge de capçalera, entre d’altres, a través del web salutms.cat. El servei es va posar en funcionament l’abril del 2011 i, des de llavors, s’han programat unes 102.000 consultes al conjunt dels dispositius de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. D’aquestes, 26.000 provinents de pacients de Calella.

“Més de 26.000 són pacients de l’Àrea Bàsica de Salut de Calella. Del que poden demanar, el que més es programen són les visites amb el metge de família i després amb el pediatre, la infermera d’adults i després la infermera de pediatria. Tot i que també es poden sol·licitar altres serveis com les visites a Odontologia, Ginecologia o la llevadora… Estan menys sol·licitades però també se’n fa ús”, ha explicat la referent de Gestió i Serveis als ciutadà de l’Equip d’Atenció Primària de Calella, Dolors Garcia.

Els usuaris de Calella són els més actius a l’hora de concertar visites a través del web de l’organisme sanitari, per davant de poblacions més grans en nombre d’habitants com pot ser Malgrat de Mar.

El procediment per fer-ho és simple i només cal tenir a mà el carnet d’identitat o la targeta sanitària. “Amb un d’aquests documents accedim a la web [salutms.cat], anem a la secció de programació de visites i ens apareixen dues opcions: demanar una cita prèvia directament -metge de família o infermera-, poden fer-la, canviar-la o anul·lar-la; o fer a sol·licitud, no la programació directa, per a un altre servei”, ha indicat.

Les sol·licituds que es reben són contestades en un termini màxim de 48 hores des de la seva recepció.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat