Els càmpings no preveuen obrir fins a la fase 3

bona vista

Amb l’entrada a la fase 1 els càmpings i els establiments turístics han pogut reobrir portes amb uns condicionants específics de seguretat. Però molts d’ells no ho han fet perquè no tenen clients. La restricció de mobilitat entre regions sanitàries ho complica. Aquest és el cas del càmping calellenc Botànic Bonavista que han decidit esperar-se fins a la fase 3.

En aquest càmping calellenc de moment estan aprofitant per fer tasques de manteniment i per adaptar les seves instal·lacions als nous protocols que fixa el Ministeri de Sanitat. Joaquim Casas, propietari del càmping Botànic Bonavista, ha detallat que estan seguint totes les directrius que es donen des de les administracions.

Estem seguint les directrius que ens estan donant, estem dotant-nos d’EPIs, de gels desinfectants, estem adaptant les instal·lacions… I un cop obrim doncs haurem de limitar els aforaments a la piscina, al bar i a la terrassa.

De fet, el motiu principal pel qual aquest càmping està posposant la seva reobertura, és que la majoria dels seus clients habituals provenen de l’àrea metropolitana de Barcelona i per tant, no podran venir fins que s’hagi entrat en la nova normalitat.

Ara mateix no podem obrir perquè no pot venir ningú. Els nostres clients habituals catalans són dels entorns de Barcelona i per tant no poden venir.

A tots els clients que paguen la parcel·la anualment se’ls hi descomptarà la part proporcional pel tancament decretat per l’estat d’alarma.

Pel que fa a l’arribada de clients estrangers, Cases assegura que si l’administració estatal no rectifica i suprimeix l’obligació de fer una quarantena, aquest estiu serà complicat rebre turistes internacionals.

Malgrat tot, Cases es mostra optimista i assegura que no serà un estiu normal però tampoc el veu complicat.

De fet des de la Confederació de Càmpings del Mediterrani s’apunta que els càmpings no podran funcionar a ple rendiment fins als mesos de juliol i agost, coincidint amb la temporada alta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat