La marxa Polseres Candela per a la lluita contra el càncer infantil es celebrarà virtualment

L’esdeveniment està impulsat pel Club Atletisme de Canovelles.
L’esdeveniment està impulsat pel Club Atletisme de Canovelles.

Crida perquè els calellencs i calellenques participin a la Marxa Polseres Candela a benefici de la lluita contra el càncer infantil, que es farà el diumenge 31 de maig. La situació de confinament provocada pel coronavirus impedeix que aquesta setena edició sigui com les anteriors, però els organitzadors han pensat en convertir-la en virtual per així no perdre l’oportunitat de col·laborar amb l’entitat i ajudar a finançar els projectes d’investigació que impulsa.

Nieves Tejeda, de Pulseras Candela, ha explicat que les circumstàncies actuals permeten que la cursa tingui un abast internacional i que, de fet, tenen inscripcions des de Nova York o altres punts de les geografia espanyola.

És tan fàcil com fer una donació a marxapolserescandela.org, s’enviarà el dorsal i te l’hauràs de posar aquest diumenge per fer exercici, respectant les franges horàries de cada territori. S’haurà de compartir una fotografia amb l’etiqueta #YoMeMuevoPorPulserasCandela.

Tejeda ha fet una crida a tots els veïns i veïnes de Calella perquè se sumin a la iniciativa, fent una aportació encara que sigui simbòlica, però sobretot donant veu a la seva lluita.

Animo a tots els calellencs i calellenques que entrin a la pàgins web i facin una donació, poden ser simbòliques a partir de 2 euros, i que es moguin pel càncer infantil. La Covid-19 no ens ha d’aturar.

Pulseras Candela recorda que pràcticament el 100% dels recursos econòmics que tenen els arriben gràcies a donatius de particulars i empreses a partir d’iniciatives com aquesta, però que la crisi del coronavirus ha frenat de forma preocupant.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *