Els campions d’Europa d’handbol platja competiran a l’Open Trofeu Ciutat de Calella

El Pinturas Andalucía Balonmano Playa Sevilla participarà al 14è Open Trofeu Ciutat de Calella que es disputarà del 6 al 8 de juliol a la Platja de Garbí per a les categories juvenil i sènior. L’organització confirma una seixantena d’equips inscrits, a l’entorn dels 600 jugadors, que lluitaran pel títol a les quatre pistes que hi haurà a la sorra calellenca. Enguany amb la novetat de la competició paral·lela a Calella del Torneig Maresme Week per a les categories de base, compartint seu amb Caldes d’Estrac.

Albert Itchart, president del Club Handbol Platja Calella, ha assegurat al programa La Banqueta que els equips inscrits garanteixen un primer cap de setmana de juliol d’alt nivell competitiu a la Platja de Garbí. Apunta que entre els favorits a endur-se la victòria hi ha els sevillans del Pinturas Andalucía i l’HP Granollers, que tornarà a Calella per defensar el títol aconseguit el 2017.

Tindrem als actuals campions d’Europa i als vigents campions de l’Open Ciutat de Calella. El HP Granollers venen en un gran estat de forma perquè a més han quedat tercers en un torneig de la Federació espanyola a Orpesa. Però en l’handbol platja és difícil parlar de clars favorits perquè si un equip et guanya un set pot complicar les coses.

En categoria femenina, destaca la participació dels equips referents de l’handbol platja català.

Vindrà la gent de la Roca del Vallès, que aquest any formalitzen els equips amb el nom del Sabadell, i de l’HP Granollers. Sempre lluiten per estar en les primeres posicions.

També hi ha confirmada en la competició masculina la participació d’un equip calellenc.

Calella també serà seu de la cinquena edició del Torneig Maresme Week d’Handbol Platja per a les categories benjamí, aleví, infantil i cadet.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *