Quatre policies locals salven un home que s’estava ofegant a la platja de Santa Susanna

El succés va tenir lloc a la Platja de Llevant de Santa Susanna, a la foto

Tres membres d’una mateixa família, turistes allotjats en un hotel de Santa Susanna, van viure ahir un moment crític a la Platja de Llevant. Hi havia fort onatge i mar de fons. Per sort, tot plegat va quedar només en un ensurt gràcies a la ràpida intervenció de quatre agents de la Policia Local. Van rescatar d’un home, de 70 anys, que s’havia llançat a l’aigua per treure’n el seu fill i un nen de 12 anys.

El menor estava dins l’aigua i no podia sortir-ne per culpa de les corrents. El pare, que se n’adona, s’hi llença per ajudar-lo, però també s’hi va quedar atrapat. Darrera seu, l’home de 70 anys, que ho presenciava des de la sorra. Els banyistes que hi havia en aquell moment a la Platja de Llevant van donar l’alerta a la caseta de venda de tiquets d’excursions nàutiques i al seu torn a la Policia Local, que justament patrulla a la zona perquè s’hi està fent obra pública.

Així ho ha explicat l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, en declaracions a Ràdio Calella TV.

Els tres són turistes que s’allotgen aquests dies a l’Hotel Tahití, molt proper a la platja on van tenir lloc aquests fets. Campolier ha posat de relleu que la ràpida intervenció policial va permetre evitar el que hagués pogut ser una tragèdia.

Joan Campolier i l’Ajuntament de Santa Susanna, per extensió, ha fet una felicitació pública als quatre agents que van intervenir en el rescat marítim d’ahir al migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *