Els casaments també s’ajornen pel coronavirus

Imatge pàgina web Lídia Ruiz.
Imatge pàgina web Lídia Ruiz.

El 2020 al seu un número capicua era la data escollida per a moltes parelles per a celebrar el seu casament. Un número que molts el veien com especial, però ara amb la pandèmia del coronavirus molts d’ells s’han vist obligats ajornar-los. Tots els casaments d’abril i maig s’han ajornat i els de juny i juliol pengen d’un fil amb previsió del que pugui passar. Aquests dies els organitzadors de casaments estan més enfeinats que mai, i és que tothom vol trobar una data pels mesos de setembre i octubre.

És el cas de la Lidia Ruiz, una “wedding planner“, que està comprovant en primera persona l’angoixa dels nuvis davant la incertesa. Descriu la situació com una bogeria i és que encara que els nuvis decideixin seguir endavant amb el casament, hi ha casos on per problemes de compatibilitat amb el calendari, ja no podran celebrar l’enllaç durant aquest 2020.

La previsió del 2020, és que era un any molt bon per casaments i els espais llavors ja estaven saturats… i ara clar a l’ajornar tantes bodes ara ja només tenen algun forat de cara octubre o novembre… i això doncs genera un angoixa a les parelles. Però tan proveïdors com espais estem tots estem molt flexibles, i si ens trobem Davant de la impossibilitat de fixar una data per aquest 2020, doncs les ajornem per l’any que ve.

En la mateixa línia, s’expressa en Frank Cardó, de Festa Músic, qui assegura que les parelles que tenien previst casar-se aquest juny també estan decidint canviar dates. El més important però, és saber la disponibilitat de l’espai on havia de celebrar-se l’enllaç.

El primer és trobar espai en el lloc on es volien casar, que tinguin lliure i disponibilitat pel dia que volen. Avui per exemple he rebut una trucada d’uns nuvis que es casen al Juny dient-me a veure que tal la disponibilitat pel novembre. Però de moment són tot ajornament, no m’he trobat amb cap cas de cancel·lació.

Molts factors en joc, que ara s’han de reorganitzar i coordinar, com els serveis de càtering, els espais per a casaments, l’església o els dj. que posen la música.

I és que sempre es poden buscar alternatives, com la jove parella de Mataró que s’havia de casar aquest passat cap de setmana, I ho van acabar fent però d’una manera peculiar. Una boda al balcó de casa seva amb tots els seus familiars connectar a través de videotrucades i amb el president de la seva comunitat de veïns, exercint de mossèn. Si més no, una bona alternativa per no caure en el catastrofisme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *