Els Catarres, Els Amics de les Arts i Txarango son alguns dels cap de cartell del 5è Canet Rock del s.XXI

Cartell Canet Rock

Avui hem conegut el cartell de la cinquena edició del Canet Rock, que se celebrarà el 7 de juliol al Pla d’en Sala, a Canet de Mar. A més, per primer cop, el festival presentarà un espectacle multidisciplinari, que anirà a càrrec de La Soul Machine i els Brodas Bros i combinarà música i hip-hop.

Els Catarres, Els Amics de les Arts, Txarango, La Raíz, Macaco o Miquel del Roig seran alguns dels artistes que pujaran damunt l’escenari de la cinquena edició del Canet Rock.

L’any passat van assistir al Canet Rock més de 22.000 persones, i es van formar llargues cues, en part també per les estrictes mesures de seguretat. Enguany, l’organització habilitarà més passarel·les d’entrada i més persona de control per aconseguir millorar la gestió de les cues, tal i com ha explicat a l’Info Vespre la directora del Canet Rock, Gemma Recoder.

“El que si farem aquest any, és ampliar els accessos, fer més canals d’entrada i buscar una manera d’agilitzar més la col·locació de les pulseres. És tot un sistema per fer-ho tot més àgil. Sempre sabrem que hi haurà un control de seguretat, que tots estem conformes amb això, que a tots ens convé sentir-nos bé i segurs, i que això sempre relentitza, però nosaltres per la nostra part, perquè sigui més ràpid.”

El Canet Rock sempre ha estat un festival de llibertat. En aquest sentit, Recoder ha destacat que estem vivint una situació política semblant a la que es vivia en l’època del Canet Rock dels anys 70.

“Nosaltres hem heretat el nom i l’esperit  del Canet Rock dels anys 70, que era una època molt obscura que es vivia al país, i que malauradament sembla que la tornem a viure bastant semblant. […] El Canet Rock és un espai de llibertat i potser cobra encara més sentit que la gent es pugui expressar lliurement, on els artistes s’expressen com volen, i on la llibertat està per damunt de tot, com al Canet Rock dels anys 70, que en un moment en que les llibertats estaven molt mermades, doncs aquell era un espai on la gent es podia sentir lliure”.

Fins el dimecres 21 a la mitja nit, al web www.canetrock.cat, es poden trobar encara entrades a 30 euros. A partir de llavors, les entrades estaran a 35€.

La cinquena edició del Canet Rock tindrà lloc el 7 de juliol al Pla d’en Sala, a Canet de Mar, de 6 de la tarda a 6 del matí.

A continuació podeu escoltar l’entrevista íntegra a al directora del Canet Rock, Gemma Recoder a l’Info Vespre d’avui

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *