Les xifres de La Megapanera solidària amb la campanya “Para Los Valientes”

Hi han col·laborat 105 empreses i particulars de Calella i de rodalies, fent que el valor actual del lot d’obsequis ascendeixi als 6.930,60 euros. Es pot veure a l’aparador d’un local comercial a la conflència dels carrers Jovara i Amadeu. L’associació de comerciants Calella Centre Comercial, impulsora de la iniciativa, ha avançat detalls de com es farà el sorteig.

“El sorteig el tenim calendaritzat pel diumenge 24 de setembre a les vuit del vespre. Comptarem amb la presència de l’alcaldessa de Calella i la notaria titular de la Notaria de Calella, que donarà fe que tot el procediment s’ha fet amb rigor”, ha afirmat Josep Maria Gallart, membre de la junta de l’associació Calella Centre Comercial i un dels promotors de la iniciativa solidària.

El sorteig premiarà a un únic participant, que s’endurà tot el lot de productes, valorats en gairebé 7.000 euros. Entre ells, obres d’art, electrodomèstics, peces de roba i calçar, per a la llar, pernils i, sobretot, vals de compra en establiments comercials.

Els tiquets es poden continuar comprant a la xarxa de botigues de Calella. El preu és de 5 euros i tota la recaptació es destinarà íntegrament a la campanya creada per a finançar la construcció del SDJ Pediatric Cancer Center. Cap cèntim es quedarà pel camí.

“Tot el procés estarà degudament auditada i tota la recapació de la campnya anirà destinada a la fundació que promou la construcció del centre d’oncologia infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona”, ha garantit Gallart.

Els promotors de la Megapanera anuncien que, abans del sorteig, faran encara algun acte de sensibilització enversa la campanya Para Los Valientes i per fer difusió de la iniciativa local. Aquesta compta amb el suport de l’Ajuntament de Calella.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Josep Maria Gallart, promotor de La Megapanera.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *