Els ciutadans de Calella han presentat 21 propostes pels pressupostos participatius 2017

Les propostes es basen en àmbits tan diversos com medi ambient, urbanisme, esports o turisme i tenen una visió global i de ciutat. Cada una de les propostes hauran de tenir un import mínim de 30.000 i un màxim de 180.000. Ho ha explicat el regidor de Participació, Marc Buch en declaracions a Ràdio Calella Televisió.

El regidor de Participació, Marc Buch, ha exposat algunes de les propostes que es debatran en els pressupostos participatius.

“N’hi ha que són de restauració i renovació de plaça, una que és per la reposició d’un element escultural, una altra que és per eliminar barreres arquitectòniques, remodelacions de carrers, propostes de reorganització del Passeig Marítim, propostes també d’àmbit molt de ciutat d’implantació de diferents elements de gimnàs a l’aire lliure, hi ha propostes també de senyalització, propostes de fer més actuacions al parc Dalmau, vull dir que és bastant divers el que s’ha arribat a plantejar en aquests pressupostos participatius.”

Durant el mes de setembre, una comissió tècnica i política s’encarregarà d’avaluar les 21 propostes i determinar la seva viabilitat. Les que passin aquest tràmit es deliberaran al Consell Municipal de Convivència Ciutadana i Participació, format per totes les entitats i gremis de Calella, persones designades per l’alcaldia i un representant de cada partit polític i diversos regidors del govern.

Encara no hi ha data perquè els calellencs puguin votar entre les 5 propostes que triï el Consell.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *