Més de 150 jocs de taula moderns farciran el primer Lúdical

Calella celebra aquest proper dissabte el festival de jocs de taula de nova generació Lúdical. Es tracta d’una proposta sorgida del projecte de pressupostos participatius de l’àrea de Joventut.

ending-imageEs farà a l’Ajuntament Vell a partir de les 11 del matí i fins a les nou del vespre. S’han previst diferents jocs de rol i tornejos, a banda també de dues grans ludoteques amb més de 150 jocs per a totes les edats. També s’han previst presentacions de les últimes novetats en jocs de rol a càrrec de diverses editorials patrocinadores.

La coordinadora d’aquest festival, amb Laura Visiedo, ha explicat com està plantejada la trobada: “Deixem participar, que la gent pugui gaudir, jugar amb els més de 150 jocs que podran trobar i donar la possibilitat de fer tornejos, partides de rol, conèixer diferents jocs de taula actuals, i que s’ho puguin passar molt bé. A la vegada que pots jugar als que et vingui de gust, també hi ha tornejos programats segons les hores“.

IMG_5300_resized_green-lightsEl festival està patrocinat per editorials de jocs de taula, que portaran paradeta i experts en el joc per ensenyar-hi a jugar. Visiedo: “Tindrem jocs molt tradicionals, com Carcassone o Catan -que se’n fan tornejos- però en tindrem de rol, d’Star Wars, d’altres de menys coneguts i de molt coneguts, i persones que portaran el seu joc, el presentaran, que el porten de casa o de la mateixa ludoteca. És molt obert. Tindràs a l’abast molts jocs i entesos que podran explicar com funciona“.

Per tant, doncs, hi haurà també petites competicions organitzades de jocs de taula moderns, on aquí si que caldrà apuntar-s’hi abans. “A partir de les 11h es comencen a engegar els tornejos, que poden durar fins les 19 o 20h, perquè en funció del joc en concret duraran entre 3 i 4 hores. I a la vegada es van fent la resta d’activitats, com altres jocs. En el cas dels tornejos s’ha de fer inscripció prèvia“.

Per apuntar-se cal entrar a ludicalella.blogspot.com.es i clicar a l’enllaç que més interessi.

El festival Lúdical està organitzat per Banshee Errante, la comunitat Lúdical i l’Ajuntament de Calella.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Laura Visiedo, emesa a l’Info Migdia

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *