La Corporació de Salut celebra demà el Dia Mundial de la Infermeria

Jornada d'Infermeria de la CSMS del 2017
Jornada d'Infermeria de la CSMS del 2017

Amb una jornada en la qual hi participaran 120 professionals de l’atenció assistencial i les cures. S’aprofitarà per inaugurar l’exposició itinerant “Mà d’Infermera” del Col·legi d’Infermeres i Infermers de Girona, que recull 15 testimonis sobre la professió i la seva aportació a la societat.

La Jornada d’Infermeria 2018 de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva porta per lema En bones mans. En les millors mans i servirà per presentar les comunicacions fetes pels professionals en la cura dels pacients. Treballs d’investigació i estudi sobre aspectes com l’aplicació pràctica de les noves tecnologies, la contenció mecànica dels pacients, la labor de les matrones, les mesures per prevenir les infeccions quirúrgiques o sobre el programa de detecció precoç del càncer de colon i recte. S’escollirà el millor document que s’hagi presentat, al qual se li atorgarà un premi dotat amb 250 euros.

A la seu de la jornada i durant tot el dia es podrà veure l’exposició itinerant que ha muntat el col·legi professionals d’infermers de Girona. S’hi destaquen els valors de la professió expressats en vuit grans panells amb fotografies i entrevistes personals fetes a 15 persones. A partir del 12 de maig quedarà instal·lada al vestíbul de l’Hospital Comarcal de Blanes.

El Dia Mundial de la Infermera commemora el naixement de Florence Nightingale (1820- 1910), considerada la mare de la infermeria moderna. Va destacar per les seves aportacions quant a l’alimentació i la higiene.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *