Els comuns s’asseuran a la “taula de confiança” que proposa la CUP per temptejar la formació d’un front d’esquerres

Calella en Comú participarà a la “taula de confiança” que ha convocat la CUP per explorar la possibilitat de formar un front d’esquerres que es converteixi en una alternativa a l’actual Govern Municipal del PDeCAT i el PSC. Tal com va anunciar l’alcaldable cupaire, Núria Freixas, s’hi ha convidat també a ERC i Podem Calella; i se celebrarà durant la primera quinzena d’abril.

En declaracions a Ràdio Calella TV, l’alcaldable dels comuns, Josep Maria Juhé, ha celebrat la iniciativa de la CUP, que veu amb bons ulls i considera serà un primer pas per construir una alternativa real al govern actual.

I tant que hi participarem! Ho veiem positiu perquè, de fet, sempre hem proposat que hi hagi la possibilitat d’una alternativa al Govern Municipal i ens agrada el nom de confiança perquè vol dir que es fa des de la transparència i amb l’ànim d’ajuntar voluntats.

Els comuns s’ofereixen al diàleg i a la negociació política amb els partits convocats a la taula, però no es tanquen a parlar amb d’altres forces entenent que el consens i els acords seran necessaris en el pròxim mandat.

Hi ha temes de ciutat que requeriran consensos més amplis. La voluntat de diàleg amb tothom no s’ha d’excloure mai. Hi haurà opinions diverses però en el nostre cas, quan sapiguem els resultats electorals, hem de fer possible el canvi i això passar per dialogar amb tothom.

Juhé anima a ERC i a Podem Calella a asseure’s a la taula perquè, diu, “el diàleg sempre és positiu”.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *