Xerrada d’autoconeixement a la biblioteca

L’Associació Dones de Calella ha organitzat un col·loqui amb Mercè Roura per conèixer-se i estimar-se més a una mateixa. L’activitat s’emmarca en la programació del Mes de la Igualtat.

Després que les dones sortíssim al carrer, Mercè Roura proposa una segona revolució: estimar-se a una mateixa. “Estic encantada de conèixer-me” és una xerrada sobre autoestima i apoderament, per mirar endins i conèixer qui som, què fem, què volem fer i què somniem. I a través de l’autoconeixement deixar la culpa de banda i aprendre a gestionar les emocions i pensar en nosaltres.

La xerrada el que planteja és fer una revisió de tot allò que fem cada dia i que ens fa oblidar-nos de nosaltres mateixes. Que no ens posa, a vegades, com a prioritat. Això no vol dir ser egoista o deixar els altres, sinó recordar-se que som persones, a través de l’autoconeixement, la gestió de les emocions, de respondre a la vida i no reaccionar. No ser una titella de les circumstàncies i aprendre de nosaltres mateixes. Fer un camí interior.

La xerrada tindrà lloc avui a les 19.00 a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça i està especialment pensada per al públic femení, però tots els homes que hi vulguin assistir són benvinguts.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *