Els cursos formatius sobre prevenció de la Covid-19 comencen avui i es faran per videoconferència

Foto: Ajuntament de Calella
Foto: Ajuntament de Calella

L’Oficina de Recuperació Econòmica ha publicat la programació dels cursos sobre prevenció de la Covid-19 adreçats a empresaris i treballadors dels sectors vinculats a l’activitat turística amb l’objectiu d’oferir-los la formació per a un retorn segur. El primer es farà aquesta tarda, tindrà una durada de tres hores, i anirà sobre les mesures de prevenció que cal adoptar en comerços, hotels, bars i restaurants per reduir el risc de propagació del virus. Es farà a través de sessions de videoconferència a les quals cal registrar-se des de la pàgina web municipal.

Els cursos sobre prevenció de la Covid-19 comença avui amb la primera de les dues sessions que es faran per donar un coneixement general sobre el context actual, la necessitat de crear un gabinet de crisi, la política de comunicació interna i externa i les normes generals d’higiene per a treballadors, usuaris, visitants i clients. S’adreça a propietaris i treballadors i tindrà una durada de tres hores, cada sessió. L’enllaç per a la inscripció és:

? Sessió 21.05.2020 de 16 a 19h: https://zoom.us/webinar/register/WN_NfdW7miCS1OU2y5TgW9nGg
? Sessió 22.05.2020 de 16 a 19h: https://zoom.us/webinar/register/WN_ie53MaaARx2rxxuTV6Ku8A

La resta de cursos donaran eines per definir el pla d’acció post Covid-19 que han d’adoptar cada sector empresarial: comerços i serveis; bars, cafeteries, restaurants i oci nocturn; i càmpings i hotels. En aquest últim cas, es faran sessions sobre la gestió d’espais com els bars, cuines i menjadors, i un altre sobre àrees comunes, la recepció i les habitacions.

Els dies, horaris i enllaços d’inscripció els podeu consultar aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat