Els dos punts de l’ordre del dia aprovats

El Ple aprova la modificació de les ordenances fiscals per al 2020; d’entre les ordenances hi destaquen l’Impost de Béns Immobles, l’Impost sobre Activitats Econòmiques, l’Impost sobre Vehicles i l’Impost de Construccions, Instal·lacions i obres. La sessió plenària, també, tira endavant el conveni per instal·lar un supermercat en l’aparcament 2 de l’Hospital.

A la sessió plenària duta a terme aquesta tarda s’ha aprovat la modificació de les ordenances fiscals: L’impost sobre béns immobles (IBI) de naturalesa urbana, rústica o de característiques especials; l’impost sobre activitats econòmiques (IAE); l’impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM); l’impost de construccions, instal·lacions i obres (ICIO); i, la plusvàlua.
Les ordenances fiscals s’han aprovat amb 10 vots a favor, 5 en contra i 2 abstencions.

Aprovat el conveni amb l’ALDI

El Ple Municipal ha validat aquest dimarts l’aprovació del conveni amb ALDI que permetrà la construcció del supermercat a la ciutat. S’ha acordat amb 9 vots favorables i 8 en contra.
Aquest punt també contempla les al·legacions presentades per part de l’Associació de Comerciants de Calella Centre Comercial, que com ja vam informar van ser retirades abans de la sessió plenària i, les del portaveu de Calella En Comú, que no han estat admeses.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *