Els gols de Manu Llamas donen la tranquil.litat al CF Calella que segueix a la lluita per la lliga

El CF Calella ha guanyat 3-0 a la Llàntia. Els calellencs han començat bé el partit, dominant el joc i amb oportunitats d’encetar el marcador. En el minut 25, Robert Casals ha fet el primer gol pels calellencs. El visitants també han tingut un parell d’oportunitats fruit d’errades dels nostres. S’ha arribat al descans amb el resultat d’1-0.
A la segona part, els mataronins han estirat les línies i han portat perill a la porteria calellenca. El partit no ha estat decidit fins el minut 86 on Manu Llamas, igual que dijous passat, ha marcat el segon gol. El mateix Llamas, dos minuts més tard, ha aconseguit el definitiu 3-0.
Aquesta nova victòria posa de ple als calellencs a lluitar per guanyar la lliga i assolir l’ascens.