Els guanyadors del Sumaquilòmetres viatjaran a Camprodón, Torí, Oslo i al parc Disneyland París

Quim Pla, Sílvia Termes i Neus Oltra, de dreta a esquerra, amb els conductors del sorteig del Sumaquilòmetres
Quim Pla, Sílvia Termes i Neus Oltra, de dreta a esquerra, amb els conductors del sorteig del Sumaquilòmetres

Ahir es va fer el sorteig de la campanya de Nadal de l’associació de comerciants Calella Centre Comercial, que regala quatre viatges i més d’una trentena de sopars en diversos restaurants i bars de la ciutat. Els afortunats amb els premis principals són quatre calellencs: Inés Piñeiro, Neus Oltra, Sílvia Termes i Quim Pla. Aquest últim s’ha emportat el viatge estrella i més desitjat del Sumaquilòmetres: el que el portarà a ell i a la seva família a Disneyland París, una destinació que els comerciants van recuperar fa dos anys.

Quim Pla va acudir a la Cooperativa l’Amistat després de rebre la trucada dels comerciants informant-lo que la seva butlleta havia estat una de les quatre escollides entre les més de 20.000 que van entrar al sorteig i van omplir les quatre urnes, una per cada tram de viatges.

El guanyador del viatge a Disneyland París va omplir la butlleta amb adhesius de quilòmetres de les botigues Can Vives, Bitxos i Floristeria Jardí.

Fins a Oslo viatjarà la calellenca Sílvia Termes, guanyadora del segon tram de destinacions del Sumaquilòmetres. Ella també va acudir a la sala del sorteig després de rebre la trucada en directe. Recuperem aquest moment del programa especial que va fer Ràdio Calella TV.

En la butlleta guanyadora, Termes hi va posar adhesius de les botigues Aromes, Els Arcs, Fruites Pedemonte i Pastisseria Sauleda.

La tercera afortunada que també va respondre a la invitació d’acudir a la sala del sorteig va ser Neus Oltra, que gràcies als comerciants viatjarà a la població italiana de Torí. Calellenca, com la resta de guanyadors, Oltra va mostrar-se especialment contenta pel premi.

La Carnisseria Montse li va donar tots els quilòmetres amb els que va omplir les caselles de la butlleta de participació.

El viatge més curt el farà Inés Piñeiro. Anirà a Camprodón gràcies al Sumaquilòmetres que va omplir amb les etiquetes de la botiga Regals Marina. Va ser l’única que no va respondre al telèfon i, per tant, ahir no va assabentar-se de la notícia. No obstant això, el premi és per a ella.

Amb el sorteig d’ahir, els comerciants de Calella tanquen la campanya de Nadal que, segons va dir el seu president a Ràdio Calella TV, ha estat positiva en vendes. Xavier Nogué va destacar l’acceptació de la iniciativa de promoció entre els clients, als quals se’ls agraeix la fidelitat.

De la seva banda, l’alcaldessa Montserrat Candini va destacar la vitalitat del comerç local, que està al nivell d’altres ciutats molt més grans. “Pocs municipis tenen aquesta xarxa de comerç. Segons dades de la Diputació de Barcelona, per metre quadrat, som el cinquè municipi superior a 50.00 habitants -encara que nosaltres no arribem als 20.000- per ràtio de superfície comercial. 20.000 butlletes, 150.000 adhesius i 85 establiments; són indicadors extraordinaris de la capacitat que teniu i tenim de fer ciutat”, va assegurar Candini.

A continuació podeu recuperar la retransmissió del sorteig de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial per Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat