Diumenge arrenca la 44 edició del Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella

Aquest cap de setmana arrenca la 44 edició del Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella que convoca i organitza Joventut Artística, i que permetrà omplir de propostes teatrals de grups d’arreu de Catalunya la sala del Teatre Orfeó.

El concurs es desenvoluparà entre els mesos de gener, febrer i març; amb 10 representacions, cada diumenge a dos quarts de set del vespre. El president de Joventut Artística, Albert Salvañà, ha explicat que han rebut unes 40 obres, entre les quals seleccionaran les 10 millors.

“Vam rebre cap a 40 i d’aquestes 40 en seleccionem 10, les que més ens agraden. Mirem que els temes siguin variats: de misteri, de riure, sèries, depèn. El que passa és que hi ha una comissió que ens reunim tots i veiem els DVD, perquè exigim que ens enviïn un DVD de l’obra i decidim quines triem”

Salvañà ha elogiat Cyrano de Bergerac, un clàssic de la dramatúrgia i que representa el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar. El president de Joventut Artística ha qualificat “d’impressionant” la seva actuació.

“És impressionant l’obra com la fan. El protagonista està impressionant, de veritat. La recomano totalment”

Aquest diumenge es representarà la primera obra, Aires de família, del grup de teatre Enric Borràs de Sant Feliu de Llobregat. Les entrades es poden comprar els diumenges de 13:00 h a 14:00 h i una hora abans de la representació al teatre Orfeó.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al president de Joventut Artística, Albert Salvañà.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *