El Pubillatge busca relleu per la Pubilla i l’Hereuet

Representants del Pubillatge de Calella portant la Flama del Canigó (Arxiu)
Representants del Pubillatge de Calella portant la Flama del Canigó (Arxiu)

El Pubillatge de Calella vol assegurar-se el relleu i per això aquests dies està fent una crida per trobar la nova Pubilla i el nou Hereuet, les úniques figures que a hores d’ara estarien vacants per manca de candidats. Com és habitual l’Associació de Pubillatge ha fet una crida a totes les entitats locals perquè presentin candidats a Pubilla, Pubilleta, Hereu i Hereuet; un per cada títol. Ara per ara, però, només hi ha candidatures en ferm per l’Hereu, la Pubilleta i el Fadrí, una nova figura que enguany es torna a recuperar. Malgrat tot, la presidenta de l’associació, Adela Castellà, s’ha mostrat tranquil·la i confia que en els pròxims dies es pugui arribar a concretar una candidatura a Pubilla i Hereuet.

Castellà ha exposat que en un primer moment la figura de Pubilla havia estat cobertat, però que la noia que anava acceptar el càrrec finalment ha renunciat perquè ha de marxar una temporada a l’estranger. És per això que ara fan una crida a totes les calellenques d’entre 16 i 20 anys que estiguin vinculades al teixit associatiu del municipi per postular-se com a la propera Pubilla.

Ha de ser una persona responsable, que es comprometi assistir a tots els actes que es fan. Una persona que li agradi entrar en contacte amb altra gent, sociable i implicada amb el teixit associatiu del poble.

En el cas de l’Hereuet es busca un nen d’entre 9 i 12 anys, que tingui disponibilitat i compromís per assistir també a tots els actes que es facin arreu del territori català.

Estem fent una crida per trobar nens de 8,9 anys fins a 12. Necessitem una persona que vulgui conèixer aquest món i li interessi la cultura catalana. Estem oberts a què contactin amb nosaltres sense compromís i els hi explicarem tot el que es fa en el món del pubillatge.

Les persones interessades poden posar-se en contacte enviant un missatge a través de l’Instagram de l’associació @pubillatge_calella.

Amb tot, Castellà també espera que al llarg d’aquesta nova temporada del Pubillatge es vagin recuperant tots els actes i esdeveniments que la Covid ha suspès. Diu que molts municipis i comarques ja estan fent els relleus i que això és un símptoma de normalitat.

S’estan fent esdeveniments amb tots els controls i distància. Ja estan formades les comarcals del Maresme i altres comarques. Aquest any 2021 ja tenim relleus i s’aniran fent més cosetes. Això si, anirà tot canviant i s’haurà de posar tot al dia.

El comiat del Pubillatge 2020 i proclamació dels representants del 2021 es farà com és tradició per la Festa Major de la Minerva, malgrat que encara no es poden concretar dates.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat