Els hotels han arribat al màxim d’ocupació per primera vegada després de dos anys de pandèmia

El cap de setmana de Sant Joan ha permès als hotels i establiments d’allotjament turístic de Calella penjar el cartell de “complet” per primera vegada des que va esclatar la pandèmia. S’ha fregat el 100% d’ocupació amb la majoria dels establiments a ple rendiment, preparats per afrontar una temporada d’estiu que s’espera de “plena normalitat”.

La presidenta de l’Associació Turística de Calella, Sònia Hernández, ha assegurat que aquest cap de setmana llarg s’ha assolit la millor dada d’ocupació turística dels últims dos anys. A més, celebra que s’hagin pogut omplir els hotels i establiments d’allotjament sense haver d’ofertar les habitacions a preus per sota del mercat.

La revetlla ha caigut molt bé, en dijous, i vam enganxar divendres amb el cap de setmana, per la qual cosa molta gent va decidir fer una escapada de minivacances. S’han vist els carrers plens, la restauració molt plena i nosaltres amb establiments fregant el 100% d’ocupació.

I s’espera que sigui la tònica que marcarà la temporada turística que Hernández confia sigui de plena normalitat. Explica que les reserves que es tenen tancades permeten afirmar que “l’estiu pinta bé”.

Esperem tenir un estiu normal. Les reserves pinten bé, costaran els primers quinze dies de juliol però l’agost serà fantàstic. Entomem una temporada normal, amb ritme de negoci a nivells prepandèmics.

Des de l’ATC s’indica que gairebé tota la planta hotelera calellenca està operativa i preparada per afrontar un estiu de record.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *