Els llibres més venuts a Calella aquest Sant Jordi

llibres

Víctor Amela, Empar Moliner, Pep Puig i Pilar Rahola són els autors més venuts en català a Calella. En castellà Almudena Grandes, Santiago Posteguillo, Víctor del Árbol o Paula Hawkins han estat els protagonistes.

El rànking de llibres més venuts a la llibreria La Llopa ha estat en ficció en català La filla del capità groc, de Víctor Amela; Tot això ho faig perquè tinc molta por. d’Empar Moliner. La vida sense la Sara Amat. Pep Puig; L’assassí que va somiar amb un lloc al cel. Jonas Jonasson. I La noia del tren. Paula Hawkins. La Campana. Una tendència similar a la que s’ha produït a la llibreria el Faristol on el més venut ha estat La filla del capità groc i Tot això ho faig perquè tinc molta por. També, i tant en català com en castellà, s’ha venut Abans de gairebé tot, de Víctor del Árbol. En castellà també Besos en el pan, d’Almudena Grandes.

En ficció en català el més venut ha estat Confessions d’un culé defectuós. Sergi Pàmies; Educar millor. De Carles Capdevila;

La màgia de l’ordre. Marie Kondo; Jo també veia Bola de Drac. De Josep Maria Bunyol i Explora Catalunya. AA VV. Triàngle Postals.

Pel que fa a la ficció en castellà Wigetta y el antídoto secreto. Willyrex; La chica del tren. Paula Hawkins; 13 Rue del Percebe. Edición integral. De Francisco Ibáñez. Los Besos en el pan. Almudena Grandes i Historia de un canalla, de Julia Navarro. Pel que fa a la no ficció en castellà, X. De Risto Mejide. La vida secreta de los árboles. Peter Wollheben. La magia del orden. Marie Kondo. Dulceida. Guía de estilo. Aida Domènech. Timun Mas. ¿Por qué Diós creó las moscas? Xavier Guix.

Des de la llibreria El Vaixell en fan un bon balanç del nivell de vendes i apunten com el més venut en català La filla del capità groc, de Víctor Amela; seguit del llibre Mariona, de Pilar Rahola. En castellà el més venut en aquesta llibreria ha estat La legión perdida, de Santiago Posteguillo i La chica del tren, de Paula Hawkins.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat