“L’últim joc de la nit”, de Qollunaka Grup, al Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella

LULTIM-JOC

El 46è Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella ha programat per aquest diumenge 9 de febrer l’obra “L’últim joc de la nit”, una obra original de Qollunaka Grup, de Terrassa. És un drama protagonitzat per dues parelles que es troben un dissabte a la nit per sopar. Una àcida crítica a l’anomenada “America Way of Live” i als estereotips i models socials.

El text ens situa a l’interior de la vida d’un matrimoni o, més ben dit, del que queda d’ell, en el qual els retrets, el passat i la suposada poca ambició de l’un, contrasta amb les excessives aspiracions socials de l’altra. L’aparició d’una parella molt més jove a les seves vides, posarà en George i la Marta davant el mirall de la seva pròpia existència i al caire de l’abisme.

L’obra entra al Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella que convoca Joventut Artística i es representarà aquest diumenge 9 de febrer a l’Orfeó Calellenc (18.30h). Les entrades estan a la venda a taquilla al preu de 8 euros per al públic general, 6 euros els socis.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat