Els locals d’oci nocturn adverteixen que un nou tancament serà l’estocada de mort del sector

Impotència i molta ràbia. És el sentiment que comparteixen molts empresaris de l’oci nocturn en conèixer que el Govern de la Generalitat ha decretat un nou tancament del sector per afrontar la sisena onada de contagis. Adverteixen que la decisió els tira per terra dues dates claus –Nadal i Cap d’Any– que eren essencials per refer-se econòmicament després de molts mesos d’inactivitat. A més, retreuen que se’ls mira molt més amb lupa que no pas altres negocis, com la restauració.

Raúl Zarco, gerent de la discoteca Frog de Calella, ha dit que aquest nou tancament serà l’estocada de mort per al sector de l’oci nocturn.

Ara teníem uns dies per intentar recuperar alguns diners. Aquest impacte ens ha deixat a tots molt fora de joc. Esperaven una reducció d’aforament, però un tancament és una estocada de mort.

Anit mateix, poc després de conèixer-se la resolució del Govern, la patronal de l’oci nocturn, Fecasarm, va anunciar que impugnaria les mesures davant el TSJC. Amb tot, Zarco està convençut que tiraran endavant i que, a partir de divendres i almenys durant 15 dies, no podrà obrir el Frog. Realment pensa que el tancament anirà per llarg, i lamenta que no se sigui tant vigilant amb altres sectors que també haurien d’exigir el passaport Covid o l’ús obligatori de la mascareta.

Porto molts dies anant a bars i cafeteries, i ningú m’ha demanat cap QR. Però fa una setmana vaig tenir una inspecció de Mossos per si complíem la normativa quan al consum d’alcohol, ús obligatori de la mascareta…

El tancament de l’oci nocturn obliga a suspendre la festa de cap d’any de Calella que s’havia de celebrar a la Fàbrica Llobet-Guri. L’organització ha compartit un missatge a les xarxes socials en què informa que en les pròximes hores explicaran com es gestionarà el retorn de les entrades.

imatge festa cap d'any

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.