El grup Lantus compra la residència per a gent gran Obra de Maria

residència obra de maria / lantus

L’1 de juliol es va fer efectiu el traspàs de la gestió de la residència per la tercera edat calellenca, que a partir d’ara es dirà Lantus Calella. Des del grup empresarial han explicat que el canvi de nom es deu a que ‘Obra de Maria’ és d’ús exclusiu de la Fundació, qui es va posar en contacte amb Lantus per oferir-li la gestió de les instal·lacions situades al carrer Balmes.

En una entrevista a l’Info Vespre, la directora tècnica de Lantus Calella, Marta Galindo, ha assegurat que la voluntat del nou equip és seguir la mateixa línia d’atenció que ja s’estava donant, cosa que afavorirà que els usuaris no notin cap canvi.

Els residents realment no han de notar cap canvi, perquè la idea del nou equip de gestors és seguir amb la mateixa línia d’atenció exquisida que se li estava donant al resident. A les instal·lacions tampoc, és una residència que està molt ben estructurada i que no li fa falta cap canvi.

Un malentès va provocar que el diumenge passat no s’oficiés la missa a l’església dels frares agustins. Galindo ha afirmat que, en endavant, els feligresos tornaran a estar citats com és habitual a dos quarts d’onze del matí.

Va ser un tema puntual per la coordinació entre la fundació i la residència que ja està completament solucionat. Són coses que poden passar al principi. Ja està arreglat i es seguirà fent la missa com es feia habitualment.

El grup Lantus té 11 anys d’experiència en la cura de la gent gran compta amb tres residències per a la tercera edat a la província de Barcelona: la Residència Olimpo a Santa Coloma de Gramenet, Els Rosers a Alella i una a Manresa, també de recent adquisició.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Marta Galindo, directora tècnica de Lantus Calella.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Maria Lluïsa escrigué:

    Em sap greu la mort del Lloveres i d’en Pigem DEP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat