Els Maduixots arriben al Concurs de Castells amb la moral pels núvols

Després de descarregar a Calella per primera vegada el 7d7 i el 2d7, ja considerat castell de la gama de 8. Per això, els Maduixots consideren Calella una plaça talismà, on reben molt d’escalf i a la que arriben amb el bagatge de totes les Festes Majors de l’estiu.

El president dels Castellers de l’Alt Maresme, Marc Ruíz, ha explicat que la major dificultat del 7d7 és la quantitat de persones necessàries.

En segona ronda, vam aconseguir el 7d7 que era un castell inèdit per nosaltres, que la seva dificultat és que és un castell on puja molta gent i que té molta gent a pinya; estem parlant de més d’un centenar de persones, i coordinar-los i que tothom faci la feina que ha de fer és complexe d’organitzar.

El castell més especial de la diada castellera que van celebrar a la Festa Major de la Minerva va ser el 2d7, una torre que han carregat i descarregat per primera vegada, convertint-se així en la quarta colla en aconseguir-ho.

La cirereta del pastís va ser el 2d7, la torre de 7, que ja no és considerat un castell de la gama alta de 7, sinó que és considerat pràcticament un castell de la gama de 8. És un castell d’extrema fragilitat, que en qualsevol moment es pot girar o es pot tòrcer, hi ha molts factors que intervenen. Una dada que mostra la dificultat d’aquest castell és que nosaltres hem sigut la quarta colla de totes les colles castelleres a la història que descarregava aquest castell en el primer intent que el portàvem a plaça.

Les bones sensacions fan que arribin al Concurs de Castells de Torredembarra amb la moral pels núvols. Ruíz ha fet una crida perquè la gent de l’Alt Maresme els acompanyi al seu primer Concurs.

Fem crida a tots els pobles, perquè som de tot el territori, i com que és la primera vegada que actuarem al Concurs de Castells, qualsevol persona que vulgui venir, posarem l’autocar i disposarà de dinar que facilitarem nosaltres. L’únic que ha de fer és enviar un correu, dir el nom i ens posarem en contacte amb tothom. A més a més, aquest cap de setmana farem assajos, avui, dijous i divendres. A tothom que vingui també li donarem una samarreta dissenyada especialment pel concurs.

Els Maduixots actuaran aquest diumenge 30 de setembre a la plaça del Castell de Torredembarra, a partir de les 10h del matí.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al president dels Maduixots, Marc Ruíz.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *