Els Maduixots busquen castellers i gent per a la pinya

Diada castellera a Les Franqueses
Diada castellera a Les Franqueses

Els Castellers de l’Alt Maresme han començat la temporada castellera i fan una crida a la ciutadania. Els Maduixots conviden a formar part de la colla ja sigui com a castellers o també per a la pinya.

El president dels Maduixots, Marc Ruíz, ha explicat que la necessitat d’ampliar files és constant, tant per revalidar castells ja aconseguits com per plantejar-se nous reptes.

De castellers mai n’hi han prous. Sempre se’n necessiten, sempre fan falta mans, sempre fa falta una pinya com més gran millor i sempre fan falta relleus de castellers per pujar amunt. Fem la crida a la gent a que vingui a fer castells, sempre hi serà i sempre és constant. Evidentment, per poder revalidar segons quins castells que vam fer, per exemple, un 5d7, o per plantejar-nos altres reptes com castells més grans, com un 7d7, necessites més gent dels que ara som.

Ruíz ha destacat l’ambició de la colla, però encara veu lluny l’assoliment del castell de 8, mai aconseguit encara pels Maduixots.

Se que l’ambició és gran, hi ha moltes ganes de fer castells grans, fins i tot portar alguns castells inèdits que encara no hem fet mai, però castells de 8 són paraules majors. Jo no m’atreviré a dir ni si ni no, si sona la flauta a final de temporada, depèn de com estigui… Però no és només a nivell de tècnica, la gent també vol un canvi de mentalitat important.

El president dels Maduixots ha afirmat que a les primeres cites castelleres han tingut molt bones sensacions, arribant a fer el 3d7 més matiner de la història de la colla a Les Franqueses. També van participar amb diversos pilars a l’assoliment del rècord Guinness de carxofes a la brasa que es va produir el passat dissabte a Pineda de Mar.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al president dels Maduixots, Marc Ruíz.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *