El Salicrú comença a acomiadar-se de l’escola

entrada_salicru

Aquesta tarda es farà una cerimònia de comiat de les actuals instal·lacions. Serà només per als alumnes i professors, que encerclaran l’escola per fer-li una abraçada gegant per agrair-li tants anys d’acollida. A més, llançaran coloms missatgers que transportaran dedicatòries cap a la nova escola, a la Fàbrica Llobet-Guri, que estrenaran un cop passada la Setmana Santa.

Els alumnes tenen previst fer una visita a les futures aules del Salicrú aquest divendres 23 de març al matí. Això s’enllaçarà amb la festa de comiat que ha organitzat l’AMPA i que tindrà lloc l’endemà dissabte durant tot el dia. Començarà a les 11 del matí i inclourà partits de futbol, tirades de bitlles, contacontes, l’espectacle de Saliclowns, taller de salsa, un dinar popular i servei de bar i mojitos.

cartellDiumenge hi haurà una jornada d’accés lliure a la Fàbrica Llobet-Guri, oberta a tota la ciutadania, que permetrà visitar per primer cop la nova escola i les noves dependències municipals de Serveis Socials, Promoció Econòmica i Educació. Una iniciativa de l’Ajuntament de Calella que anirà de les deu del matí fins a la una del migdia.

 

La cap d’Estudis de l’Escola Salicrú, Laura Pagès, ha parlat dels actes de comiat en una entrevista a l’Info Migdia que podeu recuperar a continuació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat