Els Maduixots inicien un Verkami per finançar el condicionament del nou local

La canalla dels Maduixots tindrà un espai propi d’assaig dins el nou local que estan adequant al polígon de Pineda de Mar. I per finançar-lo, la colla ha iniciat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami on demanen 1.500 euros per cobrir la meitat del cost de construcció d’un tancat de pladur perquè s’hi sentin còmodes els nens i nenes, que són part fonamental de les construccions humanes. Pel moment han recollit 300 euros i ofereixen recompenses interessants a les persones i empreses que hi col·laborin.

La nova cap de la Colla de Geganters de l’Alt Maresme i la Selva Marítima, Andrea Almenta, ha explicat quin és el projecte pel qual demanen mecenes. A través de la plataforma de micromecenatge Verkami es poden fer donatius que van dels 10 als 200 euros.

Hem d’habilitar un espai amb parets de pladur i un fals sostre per a la canalla. Tenim un pressupost de 3.000 euros però vam decidir finançar-lo parcialment amb aquesta campanya de micromecenatge.

El tancat per a la canalla serà independent de la resta de l’espai d’assaig d’adults. Per incentivar les col·laboracions, els Maduixots han preparat un llistat de recompenses variades i interessants, amb propostes específiques per a les empreses que facin una aportació important.

Segons l’aportació, les recompenses van des d’un adhesiu de la Colla, calendaris, mocadors o entrades gratuïtes per a la festa d’inauguració del local. I recompenses especials per a les empreses que consisteix en desplaçar-nos a la seva seu i fer un pilar.

En relació a la festa d’inauguració del nou local casteller, la cap de colla ha confirmat que es farà el 2 d’abril en el marc d’una calçotada oberta a la que esperen implicar-hi entitats de totes les poblacions de la seva àrea d’influència.

En paral·lel a això, els Maduixots han fet una crida al teixit empresarial de l’Alt Maresme i la Selva Marítima perquè col·laborin amb la colla com a patrocinadors.

Estem buscant establiments o empreses locals que vulguin col·laborar amb nosaltres amb una aportació anual de 50 euros. A canvi, donem un segell distintiu perquè el tinguin a l’establiment i posem el seu logo a la pàgina web i al plafó físic del local.

La Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima –com es denomina ara– es va fundar l’any 2013 iniciant la seva activitat al gimnàs de l’escola Sant Jordi de Pineda de Mar. Vam començar portant castells a Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera, però ara han convertit en plaça pròpia poblacions com Canet de Mar, Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Blanes i Lloret de Mar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *